Honey, I Shrunk The Kids

Veronica Superguide logo
Honey, I Shrunk The Kids

Honey, I Shrunk the Kids krijgt een reboot!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Walt Disney Pictures gaat een reboot maken van de klassieke komedie Honey, I Shrunk The Kids. De nieuwe versie heet Shrunk en speelt zich af in hetzelfde universum als de oorspronkelijke film. Josh Gad heeft de hoofdrol en neemt het stokje over van Rick Moranis. 

Zo vader zo zoon

In de originele film is Moranis een wetenschapper die per ongeluk zijn zoon en dochter (en nog wat andere buurtkinderen) verkleint tot een halve centimeter. De kids moeten heel wat obstakels en monsters overwinnen om weer thuis te komen. In de nieuwe film speelt Josh Gad de rol van Nick Szalinski, de zoon van de originele wetenschapper. Hij treedt zo’n 30 jaar later in de voetsporen van zijn vader en laat uiteraard ook zijn kinderen krimpen. 

Eerder gingen er al geruchten rond dat de reboot op het programma stond voor de streamingdienst Disney+. Het lijkt erop dat ze zich toch hebben bedacht en er een bioscoopfilm van gaan maken. 

Disneylover

Josh Gad speelde al eerder mee in verschillende Disneyfilms. Hij vertolkt de rol van sidekick LeFou in de live-action versie van Beauty and the Beast, en de stem van Olaf uit Frozen is van hem. Over Frozen gesproken, deel 2 van deze hitfilm kan je vanaf 20 november in de bios zien

Lees verder