Alana Thompson en mama June Shannon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Alana Thompson en mama June Shannon

Honey Boo Boo bang dat 'drugsverslaafde' Mama June haar geld steelt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De 13-jarige ex-realityster Alana Thompson, aka Honey Boo Boo, is in bescherming genomen tegen haar moeder, 'Mama June'. Volgens ingewijden van Alana zou June haar geld willen verbrassen aan haar gokverslaving.

Dat meldt TMZ. Volgens de Amerikaanse roddelsite - die met een woordvoerder van Alana sprak - woont Honey Boo Boo nu bij haar grote zus Pumpkin (19, echte naam Lauryn), die we ook kennen uit redneck-realityserie Here Comes Honey Boo Boo van TLC. De reden? Het zou niet meer veilig zijn bij June. Ze is verslaafd aan gokken en werd recent opgepakt voor het bezit van crack. 

'Mama June is gevaarlijk'

TMZ spreekt van een onveilige situatie en dat zou ook komen door June's vriend Geno Doak. Hij reed laatst nog stomdronken hun huis binnen met zijn SUV.

Alana woont nu dus bij Pumpkin. Ze ontfermt zich als voogd over haar kleine zusje door het geld wat Alana met Here Comes Honey Boo Boo verdiende, op een nieuwe rekening te zetten zodat Mama June er niet bij kan. 

Realitysterren in zwaar weer

Een andere realityster die recent nog de voogdij over haar kind(eren) verloor, is MTV-ster Jenelle Evans van Teen Mom. Zij ziet haar kinderen ook niet meer na een reeks bizarre incidenten. Ook hier zit er een fout man in het spel. Zo schoot Jenelle's man David hun kleine bulldogje Nugget dood...

Lees verder