Honest Trailer: Wat vonden critici nou zo storend aan Bright?

Veronica Superguide logo
Honest Trailer: Wat vonden critici nou zo storend aan Bright?

Honest Trailer: Wat vonden critici nou zo storend aan Bright?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Critici lieten weinig heel van Bright, de Netflix-buddy cop-fantasyfilm met Will Smith. Gelukkig voor Netflix dacht het publiek er anders over, en werd de film vele malen online gestreamd. Nu is er ein-de-lijk de Honest Trailer, die de scherpste kritiek in een paar minuutjes samenvat.

Wát vonden de heren en dames critici nou eigenlijk zo storend aan Bright? Het is niet te doen om alle recensies te lezen, maar gelukkig heeft ScreenJunkies de belangrijkste punten samengevat.

Honest Trailer

De vergelijking tussen Orcs in de wereld van Bright, en gekleurde Amerikanen in de VS is een interessant idee, maar niet zo goed uitgewerkt. Daarnaast: als fantasiewezens al duizenden jaren samenleven met de mens, waarom zien we dan geen enkel spoor van ze in bijvoorbeeld de architectuur? Er vliegen draken door de lucht, en sommige mensen kunnen zelfs toveren, maar dit heeft verder geen invloed gehad op de ontwikkeling van de mensheid? Het is nog maar een kleine greep...

Desondanks heeft Netflix al een vervolgfilm besteld. Will Smith en Joel Edgerton zijn sowieso weer van de partij, maar verder is de rolverdeling nog een mysterie. Bright 2 wordt geschreven en geregisseerd door David Ayer. De schrijver van de eerste film, Max Landis, is niet meer bij het vervolg betrokken.

Lees verder