Home Alone-ster Macaulay Culkin weigerde hoofdrol The Big Bang Theory

Door Redactie
Home Alone-ster Macaulay Culkin weigerde hoofdrol The Big Bang Theory

The Big Bang Theory is een van de grootste comedyhits ter wereld. Toch had het weinig gescheeld of de serie had er heel anders uitgezien!

Bizar

Macaulay Culkin deed onlangs een bizarre onthulling: de Home Alone-ster is meerdere keren benaderd voor een hoofdrol in The Big Bang Theory. Macaulay zag echter weinig brood in het voorstel. Tot drie keer toe werd hij gevraagd voor de comedykraker, maar de acteur heeft  het aanbod alle keren beleefd afgeslagen. 

Gevleid

De acteur deed zijn onthulling in de podcast van comedian Joe Rogan. “Ze hebben achter me aan gezeten voor The Big Bang Theory”, vertelde Macaulay. “En ik heb nee gezegd. Het idee was: twee nerds wonen samen met een mooie meid. En ik dacht: nee, bedankt. Ze vroegen me nog eens en toen dacht ik: nee, nee, nee. Ik voel me gevleid, maar nee."

Miljoenen

Zelfs zijn manager drong aan om de rol te accepteren, maar de inmiddels 37-jarige acteur hield voet bij stuk. Macaulay weet dat hij een vermogen is misgelopen: “Ik zou honderden miljoenen op de bank hebben staan als ik destijds ‘ja’ had gezegd. " De huidige hoofdrolspelers van The Big Bang Theory krijgen inmiddels 1 miljoen dollar per aflevering. Toch heeft Macaulay geen spijt van zijn beslissing. "Ik zou rijk zijn, maar tegelijkertijd zou ik iedere dag met mijn hoofd tegen de muur aanknallen."

Het hele gesprek tussen Macaulay Culkin en Joe Rogan is hieronder terug te zien!