Dokters beoordelen verwondingen Home Alone

Veronica Superguide logo
Dokters beoordelen verwondingen Home Alone

Dokters beoordelen verwondingen Home Alone

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De kerst is niet compleet zonder Home Alone. Maar na het zien van deze video zul je nooit meer hetzelfde kijken naar deze kerstklassieker!

Ook dit jaar mag Home Alone niet ontbreken op het kerstfilmmenu. Deze tijdloze familiefilm wordt vanavond uitgezonden door SBS6. Maar als je vooraf deze video checkt, zul je nooit meer hetzelfde kijken naar het kat-en-muis-spel tussen Kevin en de inbrekers! Dat de boeven aardig wat voor hun kiezen krijgen, is geen verrassing. Maar hoe zwaar zouden de verwondingen van Harry en Marv nu echt zijn?

Blaasproblemen

Dat vroegen de mensen achter het YouTube-kanaal DistractifyYT aan een aantal medische professionals. Hoewel het filmpje alweer uit 2015 stamt, is het inmiddels al net zo tijdloos als Home Alone zelf. Zo leren we dat bevroren erwten helpen tegen een geweerschot in het kruis en een val van de trap kan leiden tot blaasproblemen. Ook nuttig om te weten: je kunt beter een heet strijkijzer in je gezicht krijgen dan een emmer verf. Het YouTube-kanaal bracht de dokters niet veel later opnieuw bij elkaar om Home Alone 2: Lost in New York te fact-checken!

Home Alone is vanavond om 20.25 uur te zien op SBS6.

Lees verder