Holy moly! Kaaiman neemt hap van Freek Vonk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Holy moly! Kaaiman neemt hap van Freek Vonk

Holy moly! Kaaiman neemt hap van Freek Vonk

|
|

Laatste update:

Tv-bioloog Freek Vonk heeft het aan de stok met een dier. Dit keer was het een kaaiman die hem als lekker hapje zag. Freek ging natuurlijk gewoon door met filmen!

Freek was in het Surinaamse Kabalebo voor opnamens van zijn programma Freeks Wilde Wereld. "Vergeet nooit hoe sterk kaaimannen zijn", zo vertelt Vonk op zijn instagrampagina (check de foto). No shit! Wij zouden dan ook nooit een kaaiman oppakken, maar Freek is het blijkbaar toch gelukt. Hij kwam er niet zonder kleerscheuren vanaf: "Tijdens het vangen kreeg deze twee tanden in de palm van mijn hand. Uiteraard na filmen en fotograferen weer heel snel vrijgelaten!" Wij zijn alvast erg benieuwd naar de beelden! 

Dierenmanieren

Het is niet de eerste keer dat Freek mot had met een wild dier. Eerder gaf 's Neerlands bekendste dierenvriend nog een zetje aan een rifhaai in de Caraïben nadat het beest zich vreemd gedroeg. Even later kwam hij terug om een hapje van Freek te nemen. 

Holy moly

Gelukkig kreeg Freek vorige maand nog goed nieuws te horen: hij ontdekte een gloednieuwe slangensoort. De 'bandy-bandy' (watte?), een cobra-achtige soort met zwart-witte ringetjes en giftanden. "Holy Moly, wat een droom", juichte hij toen.    

Lees verder