Hollywood

Veronica Superguide logo
Hollywood

Nu op Netflix: seks en vooroordelen in stijlvolle serie Hollywood

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanaf vandaag kun je de nieuwe serie Hollywood volledig op Netflix zien! De stijlvol geschoten serie volgt een groep acteurs en filmmakers die zich vlak na de Tweede Wereldoorlog proberen te bewijzen in een zeer competitieve en hypocriete markt. Lukt het ze door te breken in deze populaire filmstad?

Hollywood

De nieuwe Netflix-serie, met Glee-ster Darren Criss in de hoofdrol draait om de stigma's die na de Tweede Wereldoorlog veel acteurs belemmerden. Hollywood is een wrede en oneerlijke wereld en een groep ambitieuze acteurs moeten alles op alles zetten om hun dromen waar te maken. De vooroordelen over ras, seksualiteit en geslacht houden ze echter tegen. De vraag: lukt het ze om hun dromen uit te laten komen, en wat zijn ze bereid hiervoor op te geven?

Sterrencast 

Als het verhaal alleen niet overtuigend genoeg is, dan trekt de cast je wellicht over de streep. Er staan namelijk flinke sterren op de lijst! Niet alleen Darren Criss heeft een rol te pakken, ook onder anderen Jim Parsons (Sheldon uit The Big Bang Theory), David Corenswet uit The Politician en Dylan McDermott (American Horror Story) maken deze serie wel heel bijzonder. Deze acteurs weten alles van hoe wreed Hollywood is. (Net als deze BN'ers die daar op een harde manier achterkwamen)

Hollywood is vanaf vandaag te zien op Netflix!

Lees verder