holland's got talent jury 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
holland's got talent jury 2022
RTLHolland's Got TalentTV

Nieuw element Holland’s Got Talent afgekamd: ‘Veel te Amerikaans’

|
|

Laatste update:

De vijfde aflevering van Holland’s Got Talent zat weer vol talent! Helaas werden veel kijkers afgeleid door een nieuw element… De microfoontjes in het publiek: “Overdreven ingestudeerd.

Holland’s Got Talent aflevering 5

Het was vanavond tijd voor de vijfde aflevering van Holland’s Got Talent. In deze een-na-laatste auditieaflevering zagen we onder meer iemand twee piano's tegelijk bespelen, een groep touwtjespringers en een clown voorbijkomen. Er was dus weer genoeg te bekijken én vooral ook te becommentariëren!

Zoveel meningen

We verwachten dat er in de Nederlandse huiskamers heel wat over de acts in Holland’s Got Talent gezegd wordt. Neem Elvis-fan Bart die kijkers in shock achterliet of deze oude Married At First Sight-bekende die vorige week zijn opwachting maakte. O, en laten we deze horrorauditie ook niet vergeten. Zelfs in het publiek wordt al druk besproken wat er op het podium allemaal te zien is. RTL 4 komt daarom met een nieuw element… dat helaas niet zo goed in de smaak valt.

'Waarom die microfoontjes?'

RTL 4 heeft sommige publieksleden bij Holland’s Got Talent uitgerust met microfoontjes. Af en toe komen zij in beeld en horen we hun commentaar op de acts. Veel kijkers snappen de meerwaarde daarvan niet zo. Ze vinden dat deze nieuwe toevoeging linea recta weer geschrapt mag worden. Het is volgens hen namelijk veel te ‘Amerikaans’:

Holland's Got Talent zie je elke vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder