Elisa uit Dallas, Texas in Holland's Got Talent

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Elisa uit Dallas, Texas in Holland's Got Talent
TV

Kijkers Holland’s Got Talent dubbel om ‘horrorauditie’

|
|

Laatste update:

Holland’s Got Talent keerde vrijdagavond terug op tv, en voor fans was het programma een warm bad. Nieuwe presentatoren, een nieuwe jury én een paar weergaloze audities zorgden voor een prima sfeer. Natuurlijk ontbrak de traditionele ‘horrorauditie’ niet!

Elisa Sintjago uit Dallas, Texas kwam helemaal vanuit Dallas, Texas om mee te doen aan Holland’s Got Talent. De zangeres (die in Dallas, Texas woont), sprak héél graag over haar woonplaats Dallas, Texas. Kijkers kregen er de kriebels van!

Dallas, Texas got Talent

Elisa had een beetje pech, want haar enorme zangtalent was per ongeluk achtergebleven in Dallas, Texas. De zangeres begon vol goede moed aan Whitney Houstons I Have Nothing. Chantal Janzen had er van tevoren al een hard hoofd in: ‘Nou, succes!’ Succes had Elisa inderdaad nodig, maar dat liet haar op een cruciaal moment in de steek. Eigenlijk had de jury de auditie na tien seconden al stop kunnen zetten… Dan hadden we nu géén beelden gehad van Marc-Marie Huijbregts, Chantal Janzen, Edson da Graça en Dan Karaty die kijken alsof ze een onverdoofd wortelkanaalbehandeling ondergaan. Worth it!

Holland’s Got Talent is terug!

Elisa mocht snel weer terug naar Dallas, Texas om van Amerika een betere plek te maken met haar zangtalent! De eerste aflevering van Holland’s Got Talent viel bij kijkers gelukkig beter in de smaak dan haar auditie.

Holland’s Got Talent keerde terug met nét iets minder dan een miljoen kijkers. Als het programma de komende weken zo verfrissend blijft, dan wordt dat waarschijnlijk alleen maar meer!

Je ziet Holland’s Got Talent elke vrijdag op RTL4, vanaf 20.00 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder