Hoe zit het nu tussen Peter Gillis en Nicol Kremers?

Het is nu een tijdje geleden dat Peter Gillis en Nicol Kremers een punt achter hun relatie zetten. ‘’We hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar’’, waren zijn woorden afgelopen februari. Maar hoe zit het vandaag de dag eigenlijk tussen de twee, en hebben ze nog contact met elkaar?

Peter Gillis en Nicol Kremers
© Brunopress/Patrick van Emst

In Shownieuws gaf Peter een update.

Hebben ze nog contact?

‘’We zijn nu een maandje of vijf uit elkaar en in het begin had ik als maatjes nog heel goed contact’’, aldus de SBS6-realityster. Maar na een tijdje verwaterde dat contact en was het over. ‘’Iedereen gaat zijn eigen gang. Nicol gaat haar eigen gang en dat is prima. Die is 33 jaar, die zal best weten wat ze doet. En ik ga ook mijn eigen gang, dus nee, op dit moment spreek ik haar niet."

Nicolleke

In Shownieuws weet Patty Brard Nicols kant van het verhaal te vertellen. Zo zegt Nicol dat Peter haar nog altijd belt en appt, maar dat ze daar niet op reageert.  Op de vraag of ze hem nog terug wil reageert ze stellig nee. Ze stelt zelfs dat de Massa is Kassa-ster van haar heeft gejat. ‘’Hij heeft de roze Fiat die ik van hem had gekregen afgepakt’’, aldus Nicol.

Reactie

Naar aanleiding van deze beschuldiging vroeg Shownieuws Peter om een reactie. "De aan haar ter beschikking gestelde gelden hebben de garagehouder niet gehaald. Toen heb ik de auto zelf gekocht om de garagehouder niet te duperen en Nicol alsnog de mogelijkheid te geven de auto te kopen. Nicol heeft daar niet meer op gereageerd, dat is haar keuze." Inmiddels heeft Nicol zelf maar een roze Fiat aangeschaft. Met de zaken die ze op OnlyFans doet is dat ook prima te betalen.

Ondanks de relatiebreuk begint het nieuwe seizoen van Massa is Kassa op 23 mei bij SBS6.