Suse van Kleef en Dionne Stax

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Suse van Kleef en Dionne Stax

Art Rooijakkers vraagt Dionne Stax naar relatiegeruchten Suse van Kleef

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Vorige week ging Art Rooijakkers over de vloer bij Rolf Sanchez - inclusief een verrassingsbezoek van Marco Borsato - en in de show van vanavond bracht hij een bezoek aan presentatrice Dionne Stax. Die woont sinds enige tijd samen met tv-collega Suse van Kleef. Wat speelt er tussen die twee?

Dionne, die momenteel schittert in het nu al veelbesproken tv-portret over koningin Máxima, huurt een appartement in Amsterdam. Na de breuk met haar vriend bleef ze daar alleen achter. Maar... ze vroeg haar oude NOS-vriendin Suse van Kleef, voormalig Groot-Brittannië-correspondent, om bij haar in te trekken. Nu wonen ze gezellig samen.

Speelt er meer tussen Dionne en Suse?

Natuurlijk doken 'de bladen' en de showbizzmedia daar meteen op want twee vriendinnen die samenwonen... dan moet er vást meer spelen! Ja, dit is uiteraard sarcastisch bedoeld. "Je zei dat je zo blij was met Suse", begon Art aan de eettafel. Hij zocht naar een bruggetje om dit gerucht op een niet-ongemakkelijke manier aan te snijden. "Er gingen ook al geruchten over jullie twee hè?"

Art Rooijakkers vraagt Dionne Stax naar relatiegeruchten Suse van Kleef

'Meer dan vriendinnen'

Dionne bleef er heerlijk nuchter en sarcastisch onder. "Nou, Art, we zijn zo blij dat we er nu eindelijk iets over kunnen zeggen, hè Suus? Dat werd toch tijd." Art: "Jullie zouden meer dan vriendinnen zijn. Jullie zouden een relatie hebben. Je moet het dan toch vragen. Dat snappen jullie he?", zei hij. "Je hebt een primeur", aldus Dionne met een big smile, maar nee. Art wist genoeg. "Ik zie aan je gezicht dat het niet klopt." En inderdaad: ze zijn goede vriendinnen. Niets meer dan dat.

Televizier-flater

Ook ging Dionne in op haar volgens velen gefaalde presentatie van het Televizier Ring-gala in 2019. Ze vertelt dat ze eigenlijk maar een paar dagen van te voren de aanvraag kreeg of ze het wilde presenteren. Er kwam dus de nodige kritiek op haar presentatieskills. "Daarna kwam er zo ontzettend veel over me heen. Ik denk ook omdat er bepaalde verwachtingen werden geschept die helemaal niet in mij zaten." Ze doelt op het Songfestival. Het Televizier Ring-gala zou een opstapje zijn zodat Dionne daarna het Songfestival zou kunnen hosten. "Daar was helemaal geen sprake van. Dat was ook voor mij heel raar."Rooijakkers Over De Vloer gemist? Terugkijken kan via Videoland!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder