Art Rooijakkers en Marco Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Art Rooijakkers en Marco Borsato

Marco Borsato grijpt in bij Art Rooijakkers: 'Dat gaan we niet doen!'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Marco Borsato werd vanavond in Rooijakkers Over De Vloer even lekker voor het blok gezet door presentator Art Rooijakkers. Die zag al een lekkere scoop voor zich: Marco en Rolf Sanchez die een voorproefje gaven van hun nieuwe duet. Maar nee, Marco trapte niet in de 'val'.

Art dook voor de nieuwste aflevering van zijn interviewshow in het leven van Rolf. Meteen in de eerste minuten dook Marco Borsato op. "Ik was hier een half jaar geleden voor het eerst en nu zijn we hier om te vertellen dat er een volgende single aankomt", aldus Rolf. Het wordt dus de opvolger van hun nummer 'Een Moment', waar ook John Ewbank aan meewerkte. Het werd een dikke hit; zelfs Marco's ex Leontine reageerde er toentertijd op.

'Dat gaan we niet doen'

Art wilde begrijpelijk effe een scoopje binnenslepen. "Kun je een stukje a capella doen? Een klein beetje?" Rolf legde de bal bij zijn buurman neer. "Dat laat ik aan Marco over", lachte hij. "Dat is doodeng!", reageerde hij. "Dat gaan we niet doen! Dan zou ik teveel verklappen denk ik." Gelukkig kon er wel een mini tipje van de sluier vanaf. Marco: "De melodie is heel opzwepend. Het wordt echt te gek."

Hoe gaat het nu met Marco Borsato?

Art greep het moment ook aan om te vragen hoe het nu eigenlijk met Marco gaat. "Ik heb er weer zin in!" De effecten van de burn-out en de nasleep van de scheiding met Leontine hebben natuurlijk nog wel een invloed op zijn leven. "Nog niet alles is verwerkt en verteerd en dat hoeft ook niet." Toch gaat het wel stukken beter. "Ik word weer blij wakker.

Rolf zat vanavond ook bij RTL Boulevard waar hij toch nog wat meer info dropte over de nieuwe plaat:

Rooijakkers Over De Vloer is elke woensdag om 21:30 uur te zien op RTL 4 en nu al vooruit te kijken op Videoland.

Lees verder