Niek, De Bachelorette

Veronica Superguide logo
Niek, De Bachelorette

Hoe gaat het nu met Niek van De Bachelorette?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De Bachelorette ligt nu al een tijdje achter ons en de zinderende finale was eigenlijk voor niemand gunstig, to put it mildly. Zo ook niet voor finalist Niek Marijnissen. Hoe gaat het nu met de Brabantse autohandelaar?

In de weken na de De Bachelorette-ontknoping op Videoland gebeurde er nog héél veel. Toen begon alle drama pas echt, zou je zelfs kunnen zeggen. Gaby Blaasers zoektocht naar haar ultieme droomman liep uiteindelijk op niets uit. Ze verkoos Joey boven Niek in de finale, maar tijdens de reünie-aflevering onthulde ze dat het met Joey niets is geworden.

Hoe gaat het nu met Niek van De Bachelorette?

Bachelorette-deelnemers

Vervolgens vroeg Gaby Jordy even ter plekke mee op date. Waar de rest bij zat. Niek zat met zijn mond vol (hagel)witte tanden en ook Joey had dit overduidelijk niet verwacht. Nou, fast forward naar nu en we weten dat die date met Jordy er überhaupt nooit is gekomen. Hij voelt zich belazerd door Gaby nadat 'ie beelden zag waarop ze samen met ene Bas Schothorst geniet van een diner-date. Ook Niek heeft inmiddels geen goed woord meer over voor Gaby...

Niek vs. Gaby Blaaser

Hij heeft namelijk al een paar keer na die ontknoping uitgehaald naar de actrice met wie hij het ooit best zag zitten. In eerste instantie vond hij zichzelf ook véél beter bij haar passen dan Joey, maar daarna ging 'ie pas echt los. Zo wilde hij eigenlijk direct weglopen toen 'ie Gaby binnen zag komen tijdens de reünie. "Ze kwam binnen en mijn eerste gevoel was eigenlijk: oké, ik stap nu op, ik stap van die bank af en ik loop weg. Dat had ik eigenlijk ook gewoon moeten doen", aldus een kwade Niek. Gaby liet na de opnames ook helemaal niet meer van zich horen. Een smet op het avontuur, vindt Niek. "Alsof we niet meer bestonden toen we in Nederland aankwamen. Dat is gewoon erg jammer."

Insta-hit

Gelukkig is het niet alleen maar kommer en kwel voor Niek. Met zijn kenmerkende knikjes en iconische uitspraken, zoals 'lekker flesje poppen', sloot de Bachelorette-kijker 'm in zijn hart. En dat leverde Niek een ontploft Insta-kanaal op. Met maar liefst 159.000 volgers gaat hij erg lekker. Ook deelt 'ie regelmatig filmpjes van andere mensen die hem nadoen en dat is stiekem best vermakelijk.

Nieuwe besties

Dat niet alleen: De Bachelorette zorgde naast een flink shot Insta-fame ook voor een aantal nieuwe besties. Niek kon het buitengewoon goed vinden met de andere deelnemers en ze zoeken elkaar nog steeds regelmatig op. Mooi! Vooral met Jethro - die het zelfs nog even voor hem opnam - lijkt Niek een speciale band te hebben opgebouwd. 

Nieuw prinsesje

Oké, oké. Het gaat zo te zien best lekker met Niek. Gelukkig maar! Enne... is er al een nieuwe 'prinsesje' in zijn leven? Nee, daar lijkt het niet op. Of dat moet hij lekker geheimhouden, kan natuurlijk ook. En de dame die het hart van Niek gaat stelen komt in een warm bad terecht. "Ik geef haar Louis Vuitton-armbandjes, -oorbelletjes en -schoentjes!"

Lees verder