Hoe gaat het nu met Martijn van Married At First Sight?

De kans dat je nog weet wie Martijn is van het afgelopen seizoen van Married At First Sight, is aanwezig. Hij maakte zich namelijk niet geliefd bij de kijkers toen hij na amper drie dagen de handdoek in de ring gooide op zijn huwelijksreis. Hoe gaat het nu, maanden na de opnames, met Martijn?

Hoe gaat het nu met Martijn van Married At First Sight?

"Ik had nooit verwacht dat er zo'n grote impact zou zijn na het programma. Ik had echt fans", zo vertelt hij in Realitea, de online realitytalkshow van RTL Boulevard. Martijn legt uit dat hij ook haatmails kreeg en DM's met "de meest bizarre teksten".  De ruzies tussen Martijn en zijn inmiddels ex-vrouw Nicole werden groot uitgemeten tijdens de afleveringen, kwamen de kinderen van Martijn nooit met vragen? "Nee, ook zij werden er op voorbereid", legt Martijn uit.

Spijt van deelname?

De grote vraag is natuurlijk: hebben Nicole en Martijn nog contact na Married At First Sight? "Nee," vertelt Martijn op de bank van RTL Boulevard"We hebben elkaar onlangs nog bij een filmprèmiere gezien en toen hebben we elkaar de hand geschud en drie zoenen gegeven." En dan een andere brandende vraag: heeft Martijn eigenlijk spijt van zijn deelname aan het programma? Ook dat blijkt niet het geval. "Nee, dat is toch helemaal leuk? Het was een fantastische ervaring."

'Het is nog heel pril'

Het huwelijk van Martijn en Nicole klapte al tijdens de huwelijksreis: twee totále mismatches van de MAFS-experts. Tijdens het koppelsweekend, toen Martijn en Nicole hun veelbesproken opwachting maakten, zocht Martijn Paula nog even op, die haar huwelijk met Remco al op de klippen had zien lopen. Maar ook dat bleek geen match.

Hoe is het nu in de liefde? Martijn zit niet bij de pakken neer, hij is namelijk weer volop aan het daten. De vrijgezel krijgt 'veel verzoekjes', vertelt hij grinnikend. “Ik ben nog steeds single en doe rustig mijn selectie van wat er op mij af komt.” Martijn heeft er wel al wat dates erop zitten. “Ik heb inmiddels twee keer afgesproken met twee verschillende mensen. Dat is allemaal nog heel pril.” 

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer!