Hodor voorspelt: ‘Game Of Thrones krijgt géén happy end!’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hodor voorspelt: ‘Game Of Thrones krijgt géén happy end!’

Hodor voorspelt: ‘Game Of Thrones krijgt géén happy end!’

|
|

Laatste update:

We zien Game Of Thrones pas terug in 2019, dus we hebben genoeg tijd om over het slot van de serie na te denken. Kristian Nairn, beter bekend als Hodor, heeft zo zijn eigen ideeën!

Het tijdschrift US Weekly interviewde Nairn over zijn rol in de populaire fantasyserie. De acteur (tevens DJ!) is blij dat hij niet weet wat er in het laatste seizoen zal gebeuren. Het bewaren van geheimen vond hij het állermoeilijkste aan zijn rol in de serie.

‘Ik was er heel slecht in! Ik heb m’n mond wel eens voorbijgepraat, maar ik was gelukkig niet de enige. Nu ik niets meer kan spoilen, is er een last van mijn schouders gevallen.’

Vernietiging

Maar wat denkt Nairn zelf over het achtste, laatste seizoen van Game Of Thrones? ‘Ik denk dat iedereen op een verschrikkelijke manier aan zijn einde komt! Vuur en ijs botsen in het laatste seizoen met elkaar, en ik verwacht totale verwoesting. De strijd wordt zó heftig dat de troon vernietigd wordt. Het doet er misschien niet eens meer toe wie de koning wordt van Westeros.’

We zullen helaas pas in 2019 ontdekken of de grote, vriendelijke reus gelijk heeft. Na aanhoudende geruchten bevestigde HBO dat Game Of Thrones dán pas weer te zien is. De makers beseffen maar al te goed dat je een succesvolle maar één keer kunt afsluiten, en nemen dus ruim de tijd.

De zes afleveringen van het achtste seizoen duren allen zo’n anderhalf uur. De regisseurs zijn al bekendgemaakt: David Nutter en Miguel Sapochnik. Tot nu toe was Nutter verantwoordelijk voor afleveringen met huiveringwekkende twists, terwijl Sapochnik zich specialiseert in grote veldslagen. Dat belooft wat!

Lees verder