Met Jason Momoa opgesloten in een lift; kan erger!

Veronica Superguide logo
Met Jason Momoa opgesloten in een lift; kan erger!

Hilarisch: Jason Momoa livestreamt opsluiting in lift

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het is de droom van bijna iedereen om samen met Jason Momoa opgesloten te zitten in een lift. Voor een paar mensen (en een hond) kwam deze droom uit!

Momoa zat gisteren vast in de lift van zijn hotel in Vancouver. De acteur kwam vast te zitten met een groep vrienden, in een toch wel erg klein liftje. Van een echt noodgeval leek gelukkig geen sprake. De groep verveelde zich wel helemaal de tandjes!

Het duurde nogal een tijd voor iemand de groep kwam redden, maar Momoa had gelukkig zijn telefoon meegebracht. Niet om de brandweer te bellen, maar om zijn ‘avontuur’ op Instagram te livestreamen! Al snel stond hun verblijf in de lift in het teken van de melige grappen.

De Lift

De acteur uit Game Of Thrones en Aquaman had gelukkig wat gezelschap, bier én een zak M&M’s, waardoor de stemming redelijk positief bleef. Uiteindelijk werden de mannen zelfs een beetje baldadig en trokken ze het plafond van de lift stuk. Daar zat (in tegenstelling tot in elke actiefilm) géén ontsnappingsluikje! Wat is het toch een stoere actieheld.

Momoa reageerde besmuikt: ‘We dachten dat we wel uit de lift konden ‘Die Hard’-en, maar dat ging beneden verwachting.’ De groep dronk een paar biertjes, at M&M’s en Jason dacht hardop na over wie hij het eerst op zou eten.

Hilarisch: Jason Momoa livestreamt opsluiting in lift

Na ruim twee uur werd de groep dan toch uit de lift bevrijd; daar deelde Momoa geen filmpje van. Waarschijnlijk was hij té blij dat hij eindelijk uit dat stinkhok mocht.

Momoa houdt zich op het moment vooral bezig met het protesteren tegen een mega-ruimtetelescoop op Hawaï (samen met The Rock).

Lees verder