Hilaria en Alec Baldwin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hilaria en Alec Baldwin
Hollywood

Hilaria en Alec Baldwin maken geslacht van zevende kind op een bijzondere manier bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

Hilaria en Alec maakten samen met hun kinderen via Instagram op een hele mooie manier het geslacht van hun zevende kindje bekend.

En het is een…!

In een video zegt de familie de liefste woorden voor de ongeboren baby. Aan het einde spreken ze over hun dochter en hun zusje, waarmee ze dus bekend maken dat ze een meisje krijgen! Het gezin bestaat al uit twee meisjes en vier jongens en Alec kreeg ook nog dochter Ireland uit zijn vorige huwelijk met actrice Kim Basinger.

Hilaria laat weten dat ze het altijd leuk en bijzonder vindt om erachter te komen wat het geslacht is van de baby, maar deze keer besloot ze het iets anders aan te pakken. Zo zegt ze in haar Insta-post: “Wat maakt onze baby geliefd, wat doet ertoe en wat geeft haar het gevoel dat ze zich gezien, vrij en trots voelt?"

Je mag zijn wie je bent

Haar ouders, broers en zussen vertellen baby nummer zeven onder andere dat ze mag zijn wie ze is, zonder daar zich voor te hoeven schamen, dat ze altijd haar stem moet laten horen en dat ze anderen hoop en inspiratie mag geven.

Fataal schietincident Rust

De acteur komt sinds vorig jaar vaak in het nieuws nadat hij in oktober per ongeluk een wapen afvuurde op de set van western Rust. Hierbij kwam cameravrouw Halyna Hutchins om het leven en raakte een ander crewlid gewond.

Alec was hier duidelijk door aangeslagen. Hij wist niet dat het wapen geladen was. Het onderzoek loopt nog steeds. Vorige maand werden er voor het eerst beelden van het inicdent vrijgegeven.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder