Hotter Than My Daughter op RTL5

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hotter Than My Daughter op RTL5

High Fashion! Nieuwe presentator voor Hotter Than My Daughter

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Netkousen, gelakte korsetten en hakken zo lang als stelten. Vaste kijkers van Hotter Than My Daughter krijgen de meest bizarre outfits voor hun kiezen. Nu Gordon en Patty Brard naar Talpa verhuisden heeft RTL een nieuwe presentator gevonden!

Bridget Maasland zal in het nieuwe seizoen weer de meest extravagante dames helpen om zich íets minder uitbundig te kleden. Maasland tekende een nieuw contract bij RTL, voor vier jaar. Bridget blijft RTL Boulevard doen, en er komt zeer waarschijnlijk ook een nieuw seizoen van De Zwakste Schakel, waarin ze de bitchy quizmaster mag uithangen.

Hotter Than My Daughter

Voorheen was Hotter Than My Daughter (Hotterdenmijdotter! het domein van Gordon, totdat hij in 2018 RTL inwisselde voor Talpa. Samen met Gordon lachten we ongegeneerd om foute fashionkeuzes, maar de presentator verloor nooit het menselijke verhaal uit het oog. Achter elke modeflater schuilt een mens, en dat besefte Gordon maar al te goed.

Patty Brard nam het programma over, en deed dat heel behoorlijk, maar ook zij verkaste naar La Casa De Mol. Patty Brard maakte het programma voor RTL5, in plaats van RTL4, waardoor de kijkcijfers een stuk lager bleven.

De nieuwe presentatrice van Hotter Than My Daughter is dus niemand minder dan Bridget, wiens carrière op het moment een renaissance beleeft. Ze was al een tijd te zien bij RTL Boulevard, maar sinds de RTL-stal onder druk staat kreeg ze ook al De Zwakste Schakel. Deze nieuwe versie van de beruchte quiz met Chazia Mourali doet het alleraardigst op RTL4.

Lees verder