Hier is nog één laatste trailer voor Shazam!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hier is nog één laatste trailer voor Shazam!

Hier is nog één laatste trailer voor Shazam!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Precies een maand voordat DC’s nieuwste superheld Shazam! de bioscopen binnenvliegt, heeft filmstudio Warner Bros nog even een nieuwe trailer uitgebracht voor deze vrolijke superheldenkomedie. De meeste beelden kennen we al uit de eerste twee trailers, maar nu krijgen we ook Mark Strong te zien als de schurkachtige Dr. Thaddeus Sivana.

Onhandige superheld

Ook wordt er meer duidelijk over wat bepaalde scènes uit de vorige trailers met elkaar te maken hebben: zo zagen we al een shot waarin Shazam! aan omstanders zijn superkrachten liet zien, en een shot waarin hij een neerstortende bus redde. In deze trailer zien we dat die bus door Shazam’s eigen schuld neerstortte, omdat hij tijdens die demonstratie van zijn krachten de brug waar de bus op reed had opgeblazen. Aj! Zo'n misser zien we Superman toch niet snel maken.

DC-held gesandwicht tussen twee Marvels

DC heeft duidelijk vertrouwen in deze superheldenkomedie over een 15-jarige jongen die op commando kan veranderen in een gespierde superheld met flitsend pak. De studio brengt de film namelijk uit tussen twee grote films van concurrent Marvel in. Shazam! knalt immers vier weken na Captain Marvel de bioscopen in, op 4 april. De puberende superheld moet dan binnen drie weken zoveel mogelijk kijkers weten te trekken, want op 24 april is het alweer tijd voor Avengers: Endgame. Niet alleen is Shazam! de eerste DC-film sinds het immens succesvolle Aquaman, ook moet de film dus opboksen tegen deze twee giga-releases van concurrent Marvel. Vanaf 4 april zien we of dit hem gaat lukken.

Lees verder