Superpuber alert! Warner Bros. deelt eerste trailer van Shazam!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Superpuber alert! Warner Bros. deelt eerste trailer van Shazam!

Superpuber alert! Warner Bros. deelt eerste trailer van Shazam!

|
|

Laatste update:

Het regent nog steeds trailers, teasers, film clips en first looks in San Diego tijdens Comic Con International. Een veelbelovend nieuw superheldenavontuur is dat van Shazam!, naar de in 1939 bedachte gelijknamige stripheld, waarvan Warner Bros. Pictures nu de eerste beelden heeft gedropt.

Zo blij als een kind

De komische film gaat over een ietwat opstandige, geadopteerde 14-jarige jongen die na een ontmoeting met een oude tovenaar in een volwassen superhero verandert wanneer hij het woord 'Shazam' roept. De puber doet vervolgens wat iedere tiener zou doen: uitvogelen wat zijn superpowers zijn en er lol mee trappen. Kan-ie vliegen? Heeft hij X-ray vision? Kan hij met bliksem schieten? Kan hij onder z’n schooltentamens uitkomen? 

Serieuze zaken

Da’s natuurlijk allemaal leuk, aardig en hartstikke vermakelijk, maar het is wel de bedoeling dat Shazam zijn vaardigheden snel onder controle krijgt. Hij heeft die cape namelijk niet zomaar gekregen, maar moet de strijd aangaan met de kwaadaardige Dr. Thaddeus Sivana.

Cast

De cast van Shazam! bestaat uit onder anderen Zachary Levi (Thor: The Dark World), Asher Angel (Andi Mack), Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy) en Mark Strong (de Kingsman-reeks). De regie is in handen van David F. Sandberg, die eerder Lights Out en Annabelle: Creation onder zijn hoede nam. 

Lees verder