The Silence of the Lambs

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Silence of the Lambs

Hier is de Silence of the Lambs-serie Clarice!

|
|

Laatste update:

Er zijn al aardig wat films en series gemaakt over de briljante psychopaat Hannibal Lecter, en binnenkort verschijnt er óók een serie over zijn nemesis Clarice Starling! Check de eerste beelden van de thriller Clarice.

Vers van de FBI-academie kreeg Clarice Starling (Jodie Foster) meteen de zaak van haar leven. Met de twijfelachtige hulp van Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) joeg ze op ‘Buffalo Bil’; een moordenaar die vrouwen omtoverde in kleren!

Na The Silence of the Lambs komt Clarice

Clarice gaat verder na het slot van de klassieke thriller The Silence of the Lambs. De megapsychopaat Hannibal Lecter is ontsnapt; seriemoordenaar Buffalo Bill is dood en de jonge FBI-agente Clarice Starling is hevig getraumatiseerd. Zes maanden na de gebeurtenissen uit de film gaat ze weer aan het werk en achtervolgt ze nieuwe seriemoordenaars en zedendelinquenten. Daarnaast werkt ze in de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C, waar politieke spelletjes haar werk enorm moeilijk maken.

Seizoen 3 Meisje van Plezier staat nu op Videoland!meer

Hannibal Lecter hintte er in The Silence of the Lambs al op dat Clarice Starling (Jodie Foster) trauma’s uit haar jeugd meedroeg. In Clarice leren we de agente, gespeeld door Rebecca Breeds (Pretty Little Liars), een stuk beter kennen. Natuurlijk heeft ze ook veel last van de horror die Buffalo Bill en Lecter veroorzaakten.

Clarice is vanaf 11 februari te zien op CBS en de streamingdienst All Access. Hoe en wanneer de serie in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Lees verder