Riverdale, vijfde seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Riverdale, vijfde seizoen

Het vijfde seizoen Riverdale gaat er anders uitzien!

|
|

Laatste update:

We wisten al dat er een vijfde seizoen van Riverdale zou komen, maar nog niet wat we precies konden verwachten. Skeet Ulrich (F.P. Jones) licht nu alvast een tipje van de sluier op en dat is niet wat we hadden verwacht...

Skeet Ulrich neemt binnenkort samen met Marisol Nichols (Hermione Lodge) afscheid van de serie en naar aanleiding daarvan gaf hij een interview in The Today Show in Australië. Daar kwam hij toch met wat bijzondere onthullingen.

Tijdsprong

"Ik weet dat ze met het vijfde seizoen van de serie een andere weg in willen slaan. Het plan is dan ook om een sprong in de tijd te maken van vijf jaar", verklapt de acteur die dit als een goed moment zag om te stoppen. "Deze keuze leek mijn voorgevoel dat het tijd was om verder te gaan en te zoeken naar nieuwe, creatieve uitdagingen alleen maar te bevestigen."

Geen grote verrassing

Voor de echte fans komt de tijdsprong niet helemaal uit de lucht vallen. In het vierde seizoen was namelijk te zien hoe Betty, Jughead, Veronica en Archie allemaal een andere toekomst te wachten staat. Ze kiezen namelijk allemaal voor een andere universiteit. Het is alleen nog de vraag wat de vier vijf jaar later weer samen doet komen. Dat moet vast iets spannends zijn.

Wanneer het vijfde seizoen van Riverdale op Netflix verschijnt, is (helemaal vanwege het coronavirus) niet bekend.

Lees verder