Riverdale, twee acteurs uit de reeks

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Riverdale, twee acteurs uit de reeks

NEE! Deze Riverdale-acteurs verlaten de serie

|
|

Laatste update:

Treurig nieuws voor de fans van Riverdale! Marisol Nichols (Hermione Lodge) en Skeet Ulrich (FP Jones) verlaten de show, zo maakten ze gisteren zelf bekend.

Skeet Ulrich, die de rol van Jugheads vader vertolkt, laat weten dat het zijn eigen keuze was om uit de serie te stappen. "Ik ben er trots op dat ik onderdeel mocht zijn van zo'n getalenteerde groep, zowel voor als achter de camera's. Maar ik heb besloten dat het tijd is om verder te gaan en me op anderen creatieve projecten te storten." Hij neemt de ervaring van de afgelopen vier jaar mee in zijn hart.

Hermione Lodge

Opvallend genoeg liet Marisol Nichols, de moeder van Veronica Lodge in de reeks, een paar uur later ook van zich horen. "Ik vond het geweldig om Hermione Lodge tot leven te brengen en met deze geweldige cast, die familie is geworden, te werken. We hebben mooie tijden meegemaakt, zowel tijdens hoogtepunten als tijdens dieptepunten." Met dat laatste verwijst ze mogelijk naar de plotselinge dood van hun collega Luke Perry. "En we hadden de beste fans ooit. Ik kijk uit naar een nieuw hoofdstuk en heb zin in de toekomst."

Wat dit betekent voor het aangekondigde vijfde seizoen, is niet bekend. 

Lees verder