Outlander nu op Ziggo movies & series xl

Veronica Superguide logo
Outlander nu op Ziggo movies & series xl

Het vijfde seizoen Outlander komt bijna naar Netflix!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix verraste ons deze week al met een toplijst aan nieuwe series en films voor februari, maar blijkbaar was de streamingdienst nog een vette titel vergeten! Ze kondigen namelijk zojuist de komst van het vijfde seizoen Outlander aan. 

"Het lot heeft bepaald. We worden herenigd met Jamie en Claire op 17 februari. Voel je vrij om een vreugdedansje te doen", schrijft de streamingdienst zojuist op social media! Dat laatste laten we ons natuurlijk geen tweede keer zeggen. 

Vechten voor de veiligheid

De familie vecht in dit vijfde seizoen voor hun veiligheid. Ieder doet dat op zijn eigen manier. Neem Jamie. Hij probeert zijn persoonlijke relatie met Murtagh Fitzgibbons te verbergen voor gouverneur William Tryon, die Murtagh het liefst dood ziet. Of neem Claire, die meer dan ooit moet vertrouwen op haar moderne medische kennis en vooruitziende blik. Terwijl ze zich concentreert op het beschermen van haar familie, brengt ze zichzelf echter wel in gevaar… Lees hier alles wat je moet weten over het vijfde seizoen.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Kleine teleurstelling

Het is natuurlijk weer een groot feest dat we vanaf 17 februari kunnen genieten van de reeks, maar we moeten fans misschien toch een beetje teleurstellen. Het vijfde seizoen is namelijk korter dan je gewend bent! De eerste vier seizoenen bestonden namelijk nog uit zestien of dertien episodes, maar nu is de teller blijven hangen bij 12. Uiteraard zegt dat niets over de kwaliteit, dus geen zorgen! 

Outlander seizoen 5 zie je op 17 februari op Netflix.

Lees verder