Het Spijt Me gooit nieuwe tune nu al in de prullenbak, Anita Meyer terug

Door Robin Heerkens
Anita Meyer in de Ziggo Dome

Vorige week keerde tv-klassieker Het Spijt Me dan eindelijk terug. Dat RTL koos voor een vernieuwde versie van het iconische openingslied, viel bij kijkers totaal verkeerd. Voor hen is er nu goed nieuws: Anita Meyer komt terug!

RTL zorgde vorige week voor een shock in Nederlandse huiskamers. Het Spijt Me ging opeens met een supermodern hiphop-nummer van start. De negatieve comments stroomden al snel binnen op twitter en andere sociale media. Reden voor RTL om Anita Meyer - die het origineel opnam - weer haar oude plekje te geven!

Het nieuwe nummer:

Het Spijt Me

RTL zegt dus sorry en gooit 'Het Spijt Me' van Smash&Aries na één aflevering al in de prullenbak. "We vonden het liedje wat er nu in zat leuk en van deze tijd", laat een woordvoerder weten aan RTL Boulevard. "Maar als zoveel mensen dat aangeven is het een kleine moeite om het liedje van Anita terug te brengen". Anita zelf is overigens erg blij met de terugkeer van haar song! 

Caroline Tensen

Presentatrice Caroline Tensen is sinds enige tijd aan de slag voor RTL, die haar overnam van de publieke omroep. En dat gaat best lekker! Ze mocht bijvoorbeeld ook Een Tegen 100 meenemen en ging aan de slag voor RTL Boulevard. Met Het Spijt Me pakt ze een programma op dat ze in 1993 al maakte. Toch gaat niet alles even lekker: zo mocht DNA Onbekend niet mee naar RTL en dat zorgde voor veel verbazing bij Caroline

Het Spijt Me is elke woensdag om 20:30 te zien op RTL 4.