Heroes Dutch Comic Con Winter Edition

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heroes Dutch Comic Con Winter Edition

Heroes Dutch Comic Con 2020 uitgesteld naar zomer door coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Update 16 maart: Colin O’Donoghue, David Ramsey, Rose McIver en Chad Michael Murray zullen aanwezig zijn op de nieuwe data. Ga voor het laatste nieuws over de jubileumeditie naar de website van Heroes Dutch Comic Con 2020.

Originele bericht:

De jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con is verplaatst… Het festijn vindt nu op 4 en 5 juli 2020 plaats. De boosdoener is natuurlijk het coronavirus. Het kabinet maakte eerder vandaag namelijk bekend dat alle evenementen met meer dan honderd bezoekers worden afgelast.

Heroes Dutch Comic Con 2020 verplaatst naar juli

Over twee weken zouden ruim 40.000 mensen een bezoek brengen aan de grootste comic con van Nederland in de Jaarbeurs Utrecht. Dankzij nieuwe maatregelen tegen het coronavirus kan Heroes Dutch Comic Con echter niet meer doorgaan op de geplande datum. Het evenement wordt daarom verplaatst naar juli. 

In een verklaring laat Boet Havenaar, Head of Events van Heroes Dutch Comic Con weten dat het simpelweg onmogelijk is om het evenement door te laten gaan: “Met pijn in het hart moeten wij melden dat we hebben moeten besluiten onze 10e editie te verplaatsen naar de zomer. Tot gisteren was er nog geen verbod op grote evenementen, maar het is niet meer verantwoord om ons event in de huidige situatie door te laten gaan. Door de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het virus dat volledig buiten de macht van Easyfairs valt, is het onmogelijk geworden om Dutch Comic Con op de oorspronkelijke data te organiseren.”

Meer informatie over Heroes Dutch Comic Con 2020

Heroes Dutch Comic Con wordt verschoven naar 4 en 5 juli 2020. Het is echter nog niet duidelijk of alle artiesten – waaronder Chad Michael Murray, Rose McIver, David Ramsey en Colin O’Donoghue – ook op de nieuwe data beschikbaar zijn. Heb je al een kaartje voor Heroes Dutch Comic Con 2020? Dan ontvang je morgen meer informatie per e-mail.

Lees verder