David Ramsey als John Diggle in Arrow

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
David Ramsey als John Diggle in Arrow

Arrow-ster David Ramsey komt naar naar Dutch Comic Con!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Weer een nieuwe naam voor Heroes Dutch Comic Con! Niemand minder dan Arrow-ster David Ramsey - óók bekend uit Dexter - komt op 28 en 29 maart naar de Jaarbeurs in Utrecht.

Dat maakte de organisatie van HDCC zojuist bekend. Miljoenen fans van over de hele wereld kennen David natuurlijk als Oliver Queens trouw vriend en oud-bodyguard John Diggle uit Arrow. De serie die er eerder dit jaar na acht jaar helaas een punt achter zette.

John Diggle

Diggle (ook wel bekend als 'Spartan') speelde een enorm belangrijke rol in de superheldenserie, maar ook in de overkoepelende 'Arrowverse' en was samen met hoofdrolspeler Stephen Amell de enige die in alle 170 (!) Arrow-afleveringen zat! En iedereen die de finale al zag (geen zorgen, we gaan geen spoilers droppen) weet natuurlijk: David heeft nog genoeg uit te leggen over zijn toekomst als Diggle. Gelukkig kunnen we 'm dat allemaal vragen op 28 en 29 maart. De acteur is allebei de dagen aanwezig voor al je ongepaste vragen en selfies!

Heroes Dutch Comic Con 2020

Eerder maakte de organisatie van HDCC al andere namen bekend. Zo mogen we ook Overwatch-stemactrice Carolina Ravassa en Once Upon a Time-acteur Colin O’Donoghue gaan ontmoeten!

Lees verder