Henry van Loon verdwijnt bij de Comedy Central Roasts

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henry van Loon verdwijnt bij de Comedy Central Roasts
BN'ersTV

Henry van Loon stopt met Comedy Central Roasts

|
|

Laatste update:

Cabaretier/acteur Henry van Loon is al langer één van de sterren van de ‘roasts’ op Comedy Central. Tijdens de laatste, de beruchte aflevering rond Hans Klok, was hij zo’n beetje het enige positieve aan de uitzending. Dat is nu afgelopen: Comedy Central hoeft ‘m niet meer te bellen.

Playboy interviewde Van Loon voor de speciale editie rond illusionist Hans Klok. Volgens Van Loon zien we hem na het debacle van vorig jaar niet meer terug: ‘Het was wel de laatste keer dat ik meedeed.’

Ongemakkelijke roast

Volgens de cabaretier, die momenteel te zien is in de nieuwe comedy Tropenjaren, ontbrak het bij The Roast of Hans Klok totaal aan sfeer. ‘The Roast is zo’n programma dat ’s avonds tot zijn recht komt als iedereen een wijntje op heeft. Een soort avondshow met een gezellige sfeer. Dan werkt het, maar dit werd om 12 uur ’s middags opgenomen. Iedereen zat te doen alsof het een gala was, wat het een beetje ongemakkelijk maakte.’

Exit Henry van Loon, dus! Jammer, want eerdere edities waren een behoorlijk succes voor Comedy Central. Hans Klok gaf zélf eerder al aan dat hij teleurgesteld was in zijn eigen roast. Als wereldberoemd illusionist was hij waarschijnlijk niet controversieel genoeg om lekker afgekraakt te worden.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder