Kijkers van Hans Klok roast not amused: 'Slechtste roast ooit'

Door Cintha Rood
Hans Klok in Comedy Central Roast
© Comedy Central

De Hans Klok Comedy Central Roast bleek dinsdagavond niet bepaald in de smaak te vallen bij kijkers. Daar kon een poedelnaakte Stefano Keizers helaas weinig aan veranderen.

Een paar complimenten

Na de aftrap met Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Ali B was de Noord-Hollandse tovenaar deze nieuwste Nederlandse editie van de roast aan de beurt. In het panel van grappenmakers zaten naast Stefano ook presentator Giel de Winter, rapper Sjaak, cabaretiers Johan Goossens en Henry van Loon, zangeres Karin Bloemen, zanger Henk Westbroek en mede-goochelaar Rasta Rostelli.

Helemáál afgekraakt werd het niveau van de grappen niet. Hier en daar kregen de paar echt grappige namen van Comedy Central Roast zelfs een paar complimentjes op Twitter. De droogkloterige humor van Henry werd bijvoorbeeld geprezen en ook de grappen van Johan en Stefano werden gewaardeerd.

'Slecht!'

Daar bleef het zo'n beetje bij, want kijkers vonden deze editie van Comedy Central Roast in een woord 'slecht' en allesbehalve grappig. En dat lieten ze massaal merken.

Hans for the win!

Wie de meeste complimentjes kreeg als opper-roaster? Dat bleek volgens kijkers Hans himself! Toen hij aan het eind van de stroom aan beledigingen het woord kreeg bleek hij de kunst van het roasten beter te begrijpen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.