Henny Huisman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henny Huisman

Henny Huisman krijgt keihard advies van eigen vrouw: 'geef het op'

|
|

Laatste update:

Als er een tv-dino is die al jáááren hoopt op een grote tv-comeback, is het Henny Huisman wel. Het Hilversumse icoon kreeg laatst echter snoeihard advies van zijn eigen vrouw. Die heeft euh... nou ja, niet echt vertrouwen in zijn tv-ambities.

Vorig jaar kwam Henny 'opeens' terug met twee programma's: een door Angela de Jong volledig afgefakkelde SBS6-show én Een programma over de jaren negentig - ja, dat was de naam. Tegenwoordig horen we 'm vooral sneren uitdelen aan andere BN'ers. In de nieuwe editie van Veronica Magazine praat Henny over zijn tv-ambities die er toch nog steeds zijn.

Keihard advies van zijn vrouw

Dat zit er nog altijd diep in bij Henny hoor, die beeldbuisbehoefte. "Mijn vrouw zegt weleens: ‘Geef het nou op’, maar zij voelt niet wat ik voel", legt hij uit. Velen vinden Henny's comeback-drang nogal desperate overkomen, maar nee hoor, dat is het echt niet. "Ik ben echt niet zo wanhopig als ik vaak word neergezet. Ik benadruk alleen altijd dat ik televisie maken leuk vind."

'Hij wil te graag'

Omroep MAX-baas Jan Slagter zei ooit over Henny dat hij 'te graag wil' en dat schoot nogal in het verkeerde keelgat. "Nou ja, zeg. Mijn dochter en schoonzoon hebben een restaurant, ik heb nog nooit iemand over de kok horen zeggen: hij wil te graag." het is trouwens ook niet zo dat Henny overal ja tegen zegt. "Natuurlijk zap ik regelmatig langs programma’s waarvan ik denk: dat zou ik ook wel willen. The Masked Singer bijvoorbeeld. Ze hebben me wel benaderd om in zo’n kostuum te zitten, maar dat doe ik niet." Henny neemt geen genoegen met zo'n bloedheet pak. Hij wil méér: "Ik bedoel de jury".

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder