Henny Huisman, coronavirus, hit

Veronica Superguide logo
Henny Huisman, coronavirus, hit

Henny Huisman is terug met Een programma over de jaren negentig

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Henny Huisman krijgt een nieuw tv-programma bij de VPRO! Het voormalig RTL-icoon is vanaf 29 oktober te zien in Een programma over de jaren negentig.

Back to the nineties met Henny Huisman

De VPRO haalt Henny Huisman uit de ijskast als een soort van historisch geweten. De presentator wordt namelijk samen met Marijn Frank het gezicht van Een programma over de jaren negentig. In de achtdelige geschiedenisreeks blikken de twee terug op de jaren negentig. In de afleveringen komen onder andere Eurodance, Captain Jack, de erotiek van de jaren negentig, de gabberhouse, de oorlog in Bosnië en de Chinees-Indische restaurants langs.

Een programma over de jaren negentig

Eerder dit jaar maakte Henny Huisman voor SBS 6 het programma Waar is dat feestje?! Het format deed enorm denken aan Glamourland van Gert-Jan Dröge. Met Een programma over de jaren negentig slaat het RTL-icoon dus echter weer een geheel andere richting in! En aangezien we Henny natuurlijk bovenal van zijn grote successen in de jaren tachtig en negentig kennen, lijkt hij ons de perfecte presentator van dit nieuwe NPO-programma.

Lees verder