Henny Huisman, coronavirus, hit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henny Huisman, coronavirus, hit

Laat de limonade maar knallen! Henny Huisman terug op tv met nieuw programma

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

SBS6 heeft zojuist bekend gemaakt dat onze jeugdheld Henny Huisman terugkeert op tv! De zender heeft hem gestrikt voor het nieuwe programma Waar is dat feestje? In dat programma loopt Huisman allerlei feestjes af om zich te verbazen over alle gekkigheid die hij daar tegenkomt.

Henny Huisman op pad voor Waar is dat feestje?

Dat we deze dag nog mogen meemaken... Henny Huisman keert gewoon terug op tv! Zoals gezegd mag hij in Waar is dat feestje? allerlei feesten bezoeken. We gaan dus kijken hoe Nederland feestviert, maar dan door de ogen van Huisman, als ongenode maar welkome gast. Talpa-televisiedirecteur Marco Louwerens laat weten dat Huisman daar met zijn ontwapenende manier van doen en droge humor natuurlijk de perfecte presentator is voor zo'n programma.

Een film én een nieuw programma voor Henny Huisman

2019 was sowieso een goed jaar voor Henny Huisman! Zo was hij eerder lekker aardbeien aan het eten, heeft hij zich volledig op het verhaal van Stranger Things gestort én scoorde hij zijn eerste hoofdrol in een Nederlandse speelfilm. We zijn enorm benieuwd of Waar is dat feestje? aan onze hooggespannen verwachtingen kan voldoen. De opnames van het programma zijn inmiddels begonnen. Zodoende mogen we Huisman ergens in 2020 op tv verwachten!

Lees verder