Jamie Trenité zien we helaas niet meer terug in Dancing With the Stars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jamie Trenité zien we helaas niet meer terug in Dancing With the Stars

Helaas! Jamie verlaat Dancing With The Stars

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Slecht nieuws voor fans van Dancing With The Stars. Jamie Trenité moet het programma noodgedwongen verlaten. Het is een klap voor de show, maar ook voor Jamie zelf!

De presentator is van de trap gevallen en landde op zijn voet, waardoor er een fractuur in zijn hiel zit. Volgens RTL Boulevard betekent het dat Jamie zijn voet vier tot zes weken niet mag belasten. Daarnaast verloor Trenité een stuk van een tand. Tja, dan wordt dansen met een glimlach helemaal een reddeloze zaak.

Jamie Trenité ken je mogelijk van Jules Unlimited en de kans is groot dat je hem voorbij zag komen in het afgelopen seizoen van Wie Is De Mol?, waarin de hunk al snel een publieksfavoriet werd. Ook in Dancing With The Stars was hij populair, ook al lieten zijn dansjes nog wat te wensen over. Er was ruimte voor verbetering bedoelen we maar te zeggen.

Dancing With The Stars

Wat er nu precies gebeurt met de danscompetitie is niet duidelijk. Het zou kunnen dat er in de komende aflevering niemand afvalt, maar waar we op hopen (omdat we slechte mensen zijn) is dat Heleen van Royen weer mee mag doen! De schrijfster viel in de vorige aflevering af, en werd door haar danspartner vooral als een lappenpop heen en weer geslingerd.

Bernard danste als een wervelwind om de aandacht vooral van Heleen af te leiden. Erg knap, maar uiteindelijk een verloren strategie.

Hoe het allemaal uitpakt zien we zaterdagavond, bij de derde aflevering van Dancing With The Stars. Hopelijk hebben Louis en Tijl ook een beetje aan hun presentatie gewerkt want de kijkers waren niet kapot van hun bijdragen… Het ging tot nu toe het meest over Wendy van Dijk, die een paar lullige tweets over Chantal Janzen likete. Althans, dat deed Wendy natuurlijk niet zelf, want de presentatrice was """""""""""gehackt""""""""""".

Lees verder