Alana Thompson en mama June Shannon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Alana Thompson en mama June Shannon

Oh nee... Honey Boo Boo verbreekt contact met Mama June

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

'Mama June' Shannon gaat al tijden niet zo lekker. Het hoofd van de redneck reality-familie, bekend door TLC-hit Here Comes Honey Boo Boo, maakt het zelfs zó bont, dat dochters Alana en Pumpkin nu volledig afstand nemen van hun moeder.

"Ze hebben al het contact verbroken", vertelde een bron deze week aan E! News. June (40) zit momenteel zwaar in de problemen en dat zou volgens critici komen door haar foute relatie met Geno Doak. Die twee raakten eerder al verwikkeld in allerlei gok- en drugsproblemen. Vaste kijkers van Mama June: From Not to Hot zagen dit alles vast al aankomen.Een fragment uit de serie:

Honey Boo Boo

Dochter Pumpkin (Lauryn Shannon, 19) - die we óók nog kennen uit de show - nam Alana Thompson (Honey Boo Boo, 14) in huis om voor haar te zorgen en heeft nu de volledige voogdij. Ze voelde zich eerder al genoodzaakt om het realityshow-geld dat Alana verzamelde, veilig te stellen voor June. Die zou dit anders wel eens kunnen gebruiken om haar verslavingen te bekostigen. 

Mama June in de problemen

June belandde in onze lijst van 6 realitysterren die helemaal de weg kwijt zijn. Alana, Pumpkin, maar ook June's andere dochter Jessica (aka 'Chubbs') vroegen meermaals aan hun moeder of ze nu eens naar huis wilde komen, aangezien ze er met Geno vandoor ging en in hotels sliep. Nu woont ze met 'm in een caravan. Ook een interventie mocht niet baten. "Geen van haar dochters praat nog met haar, ook Honey Boo Boo niet."

Dronken Geno

Geno en June kregen in maart nog te maken met de politie, die hen betrapte met crack. En laatst reed hij nog stomdronken hun huis binnen met zijn SUV. Kortom: één grote shitshow...

Lees verder