Rob Goossens De Slimste Mens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Goossens De Slimste Mens
BN'ersNPOTV

Heeft Rob Goossens te veel gezegd over finaleweek De Slimste Mens?

|
|

Laatste update:

Eind juli liet Veronica Superguide-columnist Rob Goossens weten een plekje gescoord te hebben in de finaleweek van De Slimste Mens. Mag dat zomaar? Rob geeft antwoord!

Rob Goossens in finale De Slimste Mens

Veronica Superguide-columnist Rob Goossens liet eind juli weten de finaleweek van De Slimste Mens gehaald te hebben. Mocht hij dat eigenlijk wel verklappen? Dat Rob het supergoed heeft gedaan in De Slimste Mens weet iedereen! Hij vindt daarom dat hij het nieuws over zijn finaleplekje met een gerust hart kon delen.

Rob vond het meedoen aan De Slimste Mens trouwens goed voor zijn zelfvertrouwen!

Gewoon even rekenen

Rob was vanochtend te gast in het NPO Radio 1-programma De Perstribune. De entertainmentdeskundige denkt niet dat de redactie van De Slimste Mens blij is met zijn onthulling… Waarom hij die dan toch deed? Volgens Rob wist de oplettende kijker het toch al: "[De redactie kijkt] eerst naar het aantal gespeelde afleveringen, dan naar het aantal gewonnen afleveringen en dan naar het totaal aantal verzamelde punten. Ik had er zeven gespeeld en vijf gewonnen, wat dusdanig hoog was dat het onmogelijk was dat er op het moment dat ik eruit ging meer dan drie mensen nog beter zouden scoren."

'Moeten niet te spastisch doen'

Rob – die een bijzondere carrièrestap onthulde in De Slimste Mens – had ook helemaal geen zin om zich van de domme te houden: "Ik snap dat je het spelplezier niet moet bederven, maar los daarvan vind ik dat we er ook niet te spastisch over moeten doen." Natuurlijk gaat hij niet zover om de winnaar te verklappen: “Dat zou de code schenden. Als ik daarvoor geëxecuteerd zou worden, dan zou ik dat volkomen begrijpen", grapt hij.

De finaleweek van De Slimste Mens is te zien in de week van 22 augustus.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder