Heartbreak High cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heartbreak High cast

Heartbreak High krijgt remake met Nederlands tintje!

|
|

Laatste update:

Yes! Er komt een remake van de populaire tienerserie Heartbreak High. De Nederlandse producent Jeroen Koopman van NewBe heeft namelijk de rechten van deze nineties tv-hit weten te bemachtigen. Desondanks gaat het hier niet om een Nederlandstalige productie; de Heartbreak High remake wordt gewoon weer Engelstalig.

"Heartbreak High remake wordt fris en actueel"

Grappig genoeg was Jeroen Koopman zelf groot fan van Heartbreak High. Hij noemt (via RTLZ) het feit dat hij de rechten in handen heeft gekregen dan ook een 'geschenk'! Net als wij racete hij na school naar huis om de serie te kijken. Het is zijn intentie om de remake fris en actueel maken. De originele versie van Heartbreak High wordt echter ook niet vergeten. Zo zullen er bijvoorbeeld twee oud-medewerkers als creatief adviseurs betrokken zijn. Ook keren er mogelijk een aantal acteurs uit de originele serie terug! "We willen eigenlijk een soort reünie maken: hoe is het nu met? En dan zullen we ernaast nieuwe karakters en verhaallijnen introduceren, zodat het een serie wordt die ook voor een nieuwe jonge doelgroep aantrekkelijk is", aldus Koopman.

20 jaar later eindelijk verder met Heartbreak High

Heartbreak High draaide om de leerlingen van een middelbare school in Sydney. De serie was van 1994 tot en met 1999 te zien bij de VARA. Wanneer de remake van Heartbreak High op tv te zal zijn, is nog onbekend. Nu al zin in wat tienerdrama? Wij zetten eerder al eens de beste high school-films voor je op een rijtje. Ook mag je je natuurlijk alvast verheugen op die High School Musical-serie op Disney+.

Lees verder