Bill Hader

Veronica Superguide logo
Bill Hader
Hollywood

HBO Max-serie Barry krijgt vierde seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

De HBO Max-serie Barry krijgt er een vierde seizoen bij, zo meldt Variety. Seizoen drie is nog niet eens zo heel lang bezig op de streamingdienst, maar het succes is blijkbaar zo groot dat er al een nieuw seizoen is besteld.

Blije fans

Fans van de serie zijn helemaal blij met dit nieuws. Seizoen drie liet namelijk heel lang op zich wachten. Barry zou in april 2019 al een derde seizoen krijgen, maar door verschillende omstandigheden, waaronder de pandemie, werd de productie vertraagd. Via Instagram laten de fans in de comments dan ook weten hoe blij ze zijn: “Bedankt dit is het beste nieuws van de week, dit maakt me zo blij (hopelijk) niet weer drie jaar wachten, dit is de beste show ooit.”

Groot succes

Dat de zwarte komedie een groot succes is, is wel duidelijk: de eerste twee seizoenen ontvingen maar liefst dertig Emmy-nominaties, waarvan de makers er zes ook écht wonnen. Zo kreeg hoofdrolspeler Bill Hader een Emmy voor beste acteur in een comedyserie en acteur Henry Winkler sleepte de award voor beste mannelijke bijrol binnen.

Snel van start 

Volgens Variety beginnen de opnames voor seizoen vier volgende maand al. Naast - uiteraard - de hoofdrol in Barry, zal Bill ook alle acht afleveringen gaan regisseren. Wie er naast Bill nog meer terugkomen voor het nieuwe seizoen, is nog niet bekend.

Waar gaat Barry over?

Barry is een ex-marinier die door het leven gaat als huurmoordenaar. In seizoen één krijgt hij de opdracht een acteur te vermoorden, hierdoor komt hij in aanraking met het theater en zo vindt hij ineens zijn passie in acteren. Barry wil een nieuw leven beginnen als acteur, maar zijn criminele verleden blijft hem achtervolgen.

De eerste twee seizoenen van Barry zijn te zien op HBO Max. De eerste vier afleveringen van het derde seizoen staan ook al online en elke zondag komt er een nieuwe aflevering.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder