Huurmoordenaar toont zijn gevoelige kant in de trailer van HBO-comedy Barry

Veronica Superguide logo
Huurmoordenaar toont zijn gevoelige kant in de trailer van HBO-comedy Barry

Huurmoordenaar toont zijn gevoelige kant in de trailer van HBO-comedy Barry

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Zelfs een getrainde killer heeft een zachte kant. Oud-marinier Barry Berkman verdient de kost met het opruimen van gajes, maar schittert liever op het toneel! Spanning en hilariteit wisselen elkaar af in de trailer van de nieuwe HBO-comedy Barry.

Barry (Bill Hader) is een niet erg succesvolle huurmoordenaar. Liever acteert hij de sterren van de hemel. Als hij voor een klus in Los Angeles is, zegt regisseur Gene Cousineau een wereldacteur in 'm te zien. Barry besluit zijn automatische wapen aan de wilgen te hangen, en sluit zich aan bij een acteerclub. Zijn criminele contacten zijn niet gediend van deze carrièreswitch.

Bill Hader kende veel succes als schrijver/acteur van o.a. Saturday Night Live en South Park. Zijn eerste filmhoofdrol speelde hij in de romantische comedy Trainwreck (2015), met Amy Schumer. Henry Winkler, die de gesjeesde toneelregisseur Gene speelt, is natuurlijk bekend als Fonzie uit Happy Days en veel bijrollen in comedy’s als Arrested Development en Parks And Recreation.

Ha-ha-HBO!

Verder zijn er rollen voor acteurs als Stephen Root (Get Out, Life Of The Party), Anthony Carrigan (Gotham), Glenn Fleshler (Irreplaceable You, Billions) en Paula Newsome (How To Get Away With Murder).

In de zomer van vorig jaar lekte er al een paar afleveringen van Barry uit, bij de beruchte HBO-hack. De serie begint op 25 maart op HBO, met elke week een nieuwe aflevering (acht in totaal). We verwachten dat de zwarte comedy een paar dagen later via het Ziggo Movies & Series (X)L te bekijken is.

Lees verder