HBO MAX

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
HBO MAX

HBO Max: nog niet overal Nederlandse ondertiteling

|
|

Laatste update:

HBO Max belooft dat binnenkort voor alle series en films op de nieuwe streamingdienst Nederlandse ondertiteling komt. Dat is nu nog niet zo.

Dat heeft een woordvoerder woensdag aan het ANP gemeld.

De grote Amerikaanse streamingdienst is sinds gisteren eindelijk ook bij ons beschikbaar. De zender biedt onder meer vrijwel alle grote kanonnen van HBO, zoals Sex and the CityGame of ThronesSuccession en The Sopranos. Check hier welke 10 HBO Max-series je zeker niet mag missen. En ook grote nieuwe films van studio Warner Bros, die je zo'n anderhalve maand na de bios-release al kunt streamen. Déze 10 HBO Max-films mag je absoluut niet missen.

 

Nog niet overal Nederlandse ondertiteling

Op sociale media verschenen dinsdag tientallen klachten van kijkers die opmerkten dat niet alle programma's op de nieuwe streamingdienst Nederlandse ondertiteling hadden. HBO Max erkent dat er "sommige programma's" zijn waarbij deze functie nog niet werkt. De woordvoerder kan niet zeggen om hoeveel uitzendingen het gaat. De zender zegt zelf nog geen klachten te hebben ontvangen, "al stellen mensen er wel vragen over".

HBO Max meldt niet hoeveel Nederlanders zich al hebben aangemeld voor de dienst, maar zegt wel tevreden te zijn met de lancering.

Meer info nodig voordat je een abonnement afsluit? Lees hier alles dat je moet weten over HBO Max.

Lees verder