Olivia Wilde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olivia Wilde

Harry Styles spuugde niet op Chris Pine volgens Olivia Wilde

|
|

Laatste update:

Harry Styles heeft tijdens het filmfestival in Venetië niet gespuugd op acteur Chris Pine, zijn tegenspeler uit de film Don't Worry Darling. Dat heeft de regisseur van de film, Olivia Wilde, donderdag nog maar eens benadrukt tijdens een interview in The Late Show with Stephen Colbert op de Amerikaanse televisie.

Drama zoeken

"Ik denk dat het een goed voorbeeld is van mensen die overal naar drama zoeken", zei Olivia tegen de talkshowhost. De rel hield de gemoederen in Hollywood flink bezig. "Harry spuugde echt niet op Chris." Olivia Wilde wilde zich eerder niet uitlaten over het voorval, maar deed dat nu dus toch.

Puh!

Het gerucht over het spugen ontstond enkele weken terug tijdens een vertoning van de thriller op het filmfestival. Terwijl Styles naar zijn stoel ging, maakte hij een subtiele 'puh'-beweging met zijn mond. Pine keek toen naar zijn schoot, onderbrak zijn applaus, schudde zijn hoofd en grijnsde alsof er een grap tussen de twee sterren was.

Niets dan respect

Het hele incident werd zo groot dat een ontkenning van het spugen naar buiten moest worden gebracht. "Voor alle duidelijkheid, Harry Styles spuugde niet op Chris Pine", vertelde een vertegenwoordiger van die laatste acteur aan People magazine. "Er is niets dan respect tussen deze twee mannen en elke andere suggestie is een flagrante poging om drama te creëren dat gewoon niet bestaat."

Don’t Worry Darling draait nu in de bioscoop.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP / Veronica Superguide

Lees verder