Don't Worry Darling cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Don't Worry Darling cast
HollywoodOphef

Drama: spuugde Harry Styles op Chris Pine bij première?

|
|

Laatste update:

De filmpremière van Don't Worry Darling op het filmfestival van Venetië houdt de gemoederen flink bezig door allerlei geruchten rondom de acteurs en regisseur. Het hoogtepunt van deze sensa, of misschien wel het dieptepunt: spuugde Harry Styles écht op zijn co-ster Chris Pine?

Je kan nu al een heel boek schrijven over het vermeende drama rondom Don't Worry Darling. Regisseur Olivia Wilde die in de clinch ligt met de weggestuurde originele ster Shia LaBeouf, de vermeende fittie tussen Olivia en hoofdrolspeler Florence Pugh, Chris Pine die zich enorm lijkt te ergeren aan die andere hoofdrolspeler, Harry Styles.... en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Voorlopig hoogtepunt? Het internet verloor collectie haar shit door beelden waarop het lijkt alsof Harry op Chris spuugt. 

Spuugde Harry Styles op Chris Pine?

De popsensatie, die een relatie heeft met regisseur Olivia én aan de weg timmert als Marvel-ster, rochelt even op zijn collega tijdens de première van de film in Venetië - dat is althans de versie die zowat het hele internet ervan maakt. Want uiteraard ging het filmpje kneiterviral. De verbaasde reactie van Chris na de mogelijke fluim doet nog meer vermoeden dat Harry écht zat te tuffen. Inmiddels ligt er ook een reactie van kamp-Chris. "This is a ridiculous story - a complete fabrication and the result of an odd online illusion that is clearly deceiving and allows for foolish speculation", zegt een vertegenwoordiger van Chris tegen People. Duidelijke taal. "Harry Styles did not spit on Chris Pine. There is nothing but respect between these two men and any suggestion otherwise is a blatant attempt to create drama that simply does not exist."

Dit is trouwens niet het enige momentje tussen de heren dat viral ging. Zo gaat iedereen ook los op Chris' reactie tijdens een persmomentje met Harry. De zanger babbelt een warrig verhaal aan elkaar, over de film "die écht voelt als een film", terwijl Pine een beetje zielloos voor zich uit zit te turen met een 'waar ben ik in hemelsnaam in beland?'-vibe. 

Don't Worry Darling

Don't Warry Darling is een seksueel geladen psychologische thriller. De film vertelt het verhaal van Alice (Pugh) en Jack (Styles) die leven in de bedrijfsstad Victory, die is opgericht door het mysterieuze bedrijf waar Jack voor werkt. Als Alice onderzoek doet naar de geheimzinnige werkzaamheden van haar man, lopen de spanningen hoog op.

Don't Worry Darling is vanaf 22 september te zien in de bioscoop.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder