Daniel Radcliffe als Harry Potter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daniel Radcliffe als Harry Potter

Zien: Daniel Radcliffe leest eerste hoofdstuk Harry Potter voor

|
|

Laatste update:

Het lijkt erop alsof er Daniel Radcliffe er de laatste jaren alles aan doet om zijn imago als Harry Potter van zich af te schudden. Maar de Britse acteur is zijn verleden als tovenaarsleerling gelukkig nog niet helemaal vergeten! De komende weken zal hij namelijk online voorlezen uit het boek waar het allemaal mee begon: Harry Potter en de Steen der Wijzen. De baanbrekende fantasyroman van J.K. Rowling telt echter 223 pagina’s. Gelukkig staat de voormalige Harry Potter-acteur er niet alleen voor!

Oscarwinnaar

Daniel Radcliffe is namelijk onderdeel van een indrukwekkende line-up van celebrities die zullen voorlezen uit de debuutroman van Rowling. Hij zal worden bijgestaan door onder anderen Stephen Fry, David Beckham en Dakota Fanning. Ieder van hen zal een hoofdstuk uit het boek voorlezen. En Radcliffe is niet de enige acteur uit de Harry Potter-reeks die zijn Steentje der Wijzen zal bijdragen. Oscarwinnaar Eddie Redmayne, die Newt Scamander speelt in de spin-off Fantastic Beasts, zal ook meedoen aan het bijzondere project!

Het eerste hoofdstuk met Daniel Radcliffe is nu al te zien via Wizarding World. Daarna zal er iedere week een nieuwe video verschijnen op deze website.

Lees verder