Harry Potter-ster Rupert Grint vierde oudjaar in de Efteling!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Harry Potter-ster Rupert Grint vierde oudjaar in de Efteling!

Harry Potter-ster Rupert Grint gespot in de Efteling!

|
|

Laatste update:

Waar vieren Harry Potter-sterren Oud en Nieuw? In de magische wereld van de Efteling natuurlijk! Rupert Grint werd gisteren gefotografeerd in het Brabantse attractiepark!

De magische wereld van de Efteling is leuk voor iedereen; zelfs bekende acteurs! Rupert Grint, bekend als Ron Weasley in het Harry Potter-universum, chillde gisteren gezellig in het Brabantse pretpark.

Op social media gingen geruchten dat Rupert Grint gespot was in het land van Langnek en Holle Bolle Gijs. Fotograaf en zelfverklaard Efteling-fan Jeroen v/d Sterren waagde de gok…

En jawel! Dáár staat Ron Wemel op de gevoelige plaat!

Tegen Omroep Brabant zei Jeroen dat de geruchten genoeg waren om hem naar het park te lokken; hij heeft als Efteling-fan immers een abonnement. Uiteindelijk ontmoette hij Rupert bij de uitgang van het Sprookjesbos. De acteur vond het prima om even op de foto te gaan.

Sommige fans werden nogal verrast door het nieuws, maar ja; Grint kan zijn bezoekje natuurlijk niet van tevoren aankondigen… Tegenover het Algemeen Dagblad bevestigde de Efteling dat de Harry Potter-ster in het park was, maar verder wilde men niets bekendmaken over zijn verblijf.

Harry Potter in de Efteling

We gaan ervan uit dat Rupert Grint een plek heeft uitgekozen waar hij (betrekkelijk) rustig zijn gang kon gaan met Oud en Nieuw. De acteur is vandaag niet meer in het park gesignaleerd…

Je zou in het magische pretpark toch ineens oog in oog staan met Ron Weasley! Die kans lijkt helaas verkeken, maar misschien monteren deze awesome Harry Potter-cadeautjes je weer een beetje op.

Lees verder