De beste Harry Potter cadeaus

Veronica Superguide logo
De beste Harry Potter cadeaus

De beste Harry Potter cadeaus op AliExpress

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De lijst die je wist dat zou komen is eindelijk hier! De beste Harry Potter cadeaus op AliExpress. Want als je ergens mooie spullen kan krijgen, dan is het wel op deze grootgrutter waar Chinese ondernemers allerhande prularia kunnen slijten. Dus hard op zoek naar een mooi kerstcadeau voor een ware Harry Potter-fan of gewoon voor jezelf? Zoek niet verder, wij hebben de mooiste spullen voor je bij elkaar gezet. 

Keuze te over

Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is natuurlijk te krijgen. De zoekterm 'Harry Potter' leverde 8,559 resultaten op. En nu kun je je afvragen wat een dino-skelet of Pokemon-stickers tussen de zoekresultaten doen, maar er is genoeg om bij deze op je verlanglijstje te zetten. 

Je eigen toverstok

De beste Harry Potter cadeaus op AliExpress

Ook voor pure magie hoef je niet naar Disney, je kun ook prima terecht op AliExpress. Met deze toverstok kun je heel veel. Bijvoorbeeld: naar dingen wijzen. Zoals een plant, of naar je hamster. Je kunt de toverstaf gebruiken om je koffie mee te roeren, of koop er twee en eet je ramen voortaan Potter-stijl. Koop er twintig, plak ze op je kat en je hebt een stekelvarken. Zinloos prul? Ab-so-luut geen sprake van.

Harry Potter op je bank

De beste Harry Potter cadeaus op AliExpress

Wie wil er nou niet een afbeelding van en bebrild jongetje op z’n bank? Wij zouden het wel weten. En zo veelzijdig. Je kunt er tegenaan leunen, je kunt het vasthouden, je kunt op Harry Potter zijn gezicht gaan zitten! Harry is heerlijk zacht en misstaat geen enkel interieur. Je kunt er zelfs tegen praten, bijvoorbeeld als je het niet eens bent met de ranking van alle Harry Potter films (door iemand die nog nooit Harry Potter films heeft gezien). Op de echte Harry Potter mag je overigens niet zitten, want hij heeft een vriendin

Albus Perkamentus Deluxe Edition Action Figure

De beste Harry Potter cadeaus op AliExpress

Hoeveel zeg je? 600 dollar voor een Albus Parcival Wolfram Bertus Perkamentus actiefiguur? Maar laten we niet vergeten: dit is een van de machtigste tovenaars ever. En de verhouding is 1:6, dus dat betekent dat je hier te maken hebt met een actiefiguur van... Ja, dat is nog niet zo makkelijk. Want, even rekenen, hoe lang is een fictief karakter...? De acteurs die de rol speelden waren gemiddeld 1.84 meter. Dan heb je het over een beeldje van 30,5 centimeter! Niet zomaar een duurbetaald onzin-ding dus. 

Tweepersoons dekbed

De beste Harry Potter cadeaus op AliExpress

Erg leuk cadeau om aan je huisgenoot te geven die na jaren eenzaamheid eindelijk een leuke date heeft. En om hem, en zijn meegebrachte date, écht te verrassen is het natuurlijk alleraardigst om het bed alvast op te maken. Succes verzekerd. Of leg 'm zelf op je bed! En ervaar hoe het is om je letterlijk in Harry Potter te wentelen. Iets voor Dubledore en Grindelwald?

Bouw je eigen kasteel

De beste Harry Potter cadeaus op AliExpress

Wie zou er niet dolgelukkig van worden: het vooruitzicht om 6044 steentjes in elkaar te zetten en zijn eigen magische Zweinstein kasteel te bouwen. En aangezien er toch geen tv-serie van Harry Potter komt heb je vast alle tijd om je op dit project te storten. Tijdverspilling? Zeker niet, en ook nog eens heel betaalbaar. Of zoals 'Wellcome om XingFan Speelgoed' het al zegt op AliExpress: nergens goedkoper in 2019 best price.

Lees verder