jonge Harry Potter Daniel Radcliffe

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
jonge Harry Potter Daniel Radcliffe

OMG! ‘Harry Potter-serie in ontwikkeling bij HBO Max’

|
|

Laatste update:

Verschillende Amerikaanse media melden dat er een Harry Potter-serie in de maak is door HBO Max! Geruchten over een serie in de Wizarding World doen al een poos de ronde, maar de plannen lijken nu dus eindelijk concreet te worden!

Waar gaat de Harry Potter-serie over?

Op The Hollywood Reporter lezen we dat verschillende bronnen gemeld hebben dat HBO Max werkt aan een Harry Potter-serie. De serie staat volgens deze insiders nog wel in de kinderschoenen. Zo durfden ze niet te vertellen waar de serie precies over zal gaan. Welk stukje van de Harry Potter-tijdlijn wordt uitgelicht? Wie spelen de hoofdrollen? Deze vragen worden jammer genoeg dus nog niet beantwoord.

Van film naar streaming-serie

Dat er hoogstwaarschijnlijk een Harry Potter-serie in ontwikkeling is, is eigenlijk niet eens zo heel verrassend. Filmmaatschappijen lijken er steeds meer van overtuigd dat er ook een aardig centje te verdienen is met het uitbrengen van content op streamingdiensten. Denk maar eens aan The Mandalorian (Star Wars) en WandaVision (Marvel).

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

De toekomst van de Wizarding World

Laten we hopen dat we snel meer te horen krijgen over deze Harry Potter-serie! Het is namelijk nog veeeeel te lang wachten op het volgende deel in de Fantastic Beasts-filmreeks. Die productie had namelijk te lijden onder talloze veranderingen aan het script, de coronapandemie én het vertrek van Johnny Depp, die in de eerste twee films te zien was als Gellert Grindelwald.

Lees verder