Hans Kraay Jr.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hans Kraay Jr.
Ophef

Hans Kraay geeft in Renze op Zondag advies aan DWDD-slachtoffers: 'geef hem een poffer op zijn neus’

|
|

Laatste update:

Het gaat het hele weekend nergens anders over dan de DWDD-gate. In RTL-talkshow Renze op Zondag vertelt Hans Kraay Junior hoe hij zou omgaan met de tirannieke uitspattingen van achter-de-schermen-duivel Matthijs van Nieuwkerk.

 

 

Dit is afgelopen!

Hans heeft een oplossing voor toekomstige slachtoffers: “ik heb een dochter, ik heb haar geleerd alles te vertellen wat haar dwars zit. Als ik hoor van mijn dochter dat ze gebullied wordt, dan zeg ik: ga even zitten. Of jij gaat morgen daarheen en zegt ‘dit is afgelopen’, als je denkt dat je daar nog niet sterk genoeg voor bent dan ga ik met je mee en dan geef ik iemand een poffer op zijn neus en dan is het klaar". De rest van de tafel twijfelt of zijn dochter daarbij gebaat zou zijn. 

Vergelijking met Louis van Gaal

Eerder in de uitzending vergeleek Hans de gevallen DWDD-ster met bondscoach Louis van Gaal. Wanneer Renze Klamer aankaart dat vaak wordt gezegd dat werken voor De Wereld Draait Door een soort Champions League is, wijst Hans naar Ron Vlaar die aan de andere kant van de tafel zit: “ik zit hier tegenover iemand die een hele duidelijke bondscoach heeft gehad (Louis van Gaal dus) dat gaat ook niet altijd zo voorzichtig van goh kun je in de tweede helft niet korter dekken”. Renze antwoordt dat dit niet meteen op een angstcultuur hoeft te duiden. Ron Vlaar is het daar niet helemaal mee eens: “als iemand heel direct is, kan het wel zo overkomen, het is ook afhankelijk van hoe de ontvanger ermee omgaat”. Louis van Gaals ingewikkelde aard heeft vaak genoeg tot heerlijke ongemakkelijke situaties geleid, maar of hij daarmee een vergelijking met Matthijs verdient? Daar is de rest van de tafel het niet helemaal mee eens.

 

Renze op Zondag is (je raadt het nooit) iedere zondagavond te zien rond de klok van tien op RTL4.

Lees verder