Gordon en Gerard Joling

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon en Gerard Joling

Hans Klok wilde Geer en Goor verzoenen, maar dat mislukte

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Topillusionist Hans Klok laat normaal dingen verdwijnen, maar nu wilde hij juist iets bij elkaar brengen! Hij probeerde als een soort Bert van Leeuwen van Het Familiediner een einde te maken aan de fittie tussen Gerard Joling en Gordon, maar dat mocht niet baten.

De mediastorm rondom Gordon en zijn Franse bulldogje Toto is weer een beetje gaan liggen, maar het leverde hem ook weer een zoveelste ruzie op met Gerard Joling. Die vroeg zich af of het wel zo verstandig was van 'Goor', een hondje kopen. Nou, de sneren vlogen ons toen weer om de oren, maar Hans Klok was het zat: hij gooide zichzelf als een soort mediator in de strijd!

Hans Klok wilde Geer en Goor verzoenen, maar dat mislukte

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Ruzie sussen

Hans, vooral goed bevriend met Gerard, legt in De Telegraaf uit dat hij er alles aan deed om de twee bij elkaar te brengen. "Ik wilde heel graag bemiddelen om ze weer bij elkaar te krijgen, zodat hun verzoening weer zou resulteren in prachtige televisie. Ik heb echt mijn best gedaan, maar ze zijn er klaar mee. Heel jammer allemaal."

'Ging helemaal nergens over'

De meesterillusionist vond dat de nieuwe Geer en Goor-ruzie 'helemaal nergens over ging'. "Jongens, stop toch alsjeblieft met bonje maken over het nieuwe hondje van Gordon. Het is echt absurd en te kinderachtig voor woorden."

Enorm jammer

Hans had het graag anders gezien. "Ze zijn zo’n creatief koppel samen, daarom is het zo zonde dat dit nu wéér gebeurt. Ik snap het gewoon niet dat een ruzie om een hondje dusdanig uit de hand kan lopen." Hij hoopt alsnog op een verzoening. "Sowieso vind ik dat de heren de strijd moeten staken. Kijk eens naar de Toppers, hoe ze daar de Johan Cruijff ArenA jaarlijks op de kop zetten of met hun spraakmakende tv-programma’s."

Lees verder