Hans Klok in Nederland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hans Klok in Nederland

Hans Klok boos op Bridget Maasland: 'koekje van eigen deeg'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Meester-illusionist Hans Klok heeft geen goed woord over voor Bridget Maasland. Hij roept nog net niet: 'je bent de zwakste schakel!'.

Hij haalt best hard uit naar één van de meest besproken presentatrices van dit moment. Dit kan er dan ook nog wel bij, zal Bridget vast denken. Wat er nu aan de hand is? Volgens Hans toont Bridget geen enkel medeleven!

Hans vs. Bridget

De Hollandse Houdini vertelt in een interview met weekblad Weekend dat de ernstig zieke Nathalie, zijn oud-assistente waar hij nog veel contact mee heeft, vecht voor haar leven. En deze Nathalie is getrouwd met Pepijn, de ex-man van Bridget. Tevens zou ze volgens Hans een goede stiefmoeder van haar zoon Mees zijn. "Bridget heeft alleen nooit enig medeleven met Nathalie getoond, en dat vind ik niet kunnen."

Fittie

De relatie van Pepijn en Nathalie is volgens Hans altijd pijnlijk geweest voor Bridget. Toch vindt hij dat ze eventuele wrok-gevoelens even aan de kant moet zetten in deze situatie. "Als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt en diegene krijgt het slechte nieuws dat geen arts meer wat voor haar kan doen, dan moet je toch kunnen zeggen: en nu is het klaar", vindt de illusionist. Bridget heeft nog niet gereageerd op die beschuldigingen.

'Huwelijksnacht'

Hans geeft aan dat 'ie eigenlijk niet veel wil zeggen over die veelbesproken 'ontmoeting' tussen Bridget en André Hazes op het huwelijk van Patty Brard. Daar zou André - terwijl 'ie nog met Monique had - het érg gezellig hebben gehad met Bridget. Maar vervolgens zegt 'ie toch iets. "Als zoveel mensen weten dat er iets is voorgevallen tussen haar en André, hoe kun je het dan nog ontkennen?" Tot slot gaat hij nog een stap verder. "Nu krijgt Bridget over zich heen wat zij zelf altijd bij iedereen doet door haar beroep als gossipjournalist. Een koekje van eigen deeg."

Lees verder