Seriemoordenaar Michael Myers in horrorfilm Halloween

Veronica Superguide logo
Seriemoordenaar Michael Myers in horrorfilm Halloween

Meer Michael: Halloween 2 volgend jaar in de bios

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Halloween was een van de meest winstgevende horrorfilms van 2018. Geen wonder dat het vervolg niet lang meer op zich laat wachten!

Rematch

Na een lange reeks matige vervolgen en remakes, keerde de slasher-reeks vorig jaar terug naar de basis met het sober getitelde Halloween. Hierin ontsnapt Michael Myers uit een psychiatrisch ziekenhuis om wraak te nemen op Laurie Strode (Jamie Lee Curtis). Maar zijn beoogde slachtoffer heeft 40 jaar lang de tijd gehad om zich voor te bereiden op de terugkeer van de seriemoordenaar. De rematch tussen Michael en Laurie leverde niet een van de beste horrorfilms van 2018 op, maar ook een van de succesvolste!

Superoma

Volgens Collider zijn de voorbereidingen voor het vervolg dan ook al in volle gang. Verschillende bronnen hebben tegenover de website verklaard dat de opnames voor Halloween 2 in september van start zullen gaan. Als kers op de taart keert Jamie Lee Curtis terug als superoma Laurie Strode. Daarnaast mag David Gordon Green als beloning voor zijn winstgevende werk terugkeren als regisseur. Als alles volgens plan verloopt, zal de film volgend jaar oktober al in de bioscopen draaien.

Lees verder