Halina Reijn regisseert haar eerste Amerikaanse thriller

Door Redactie
Halina Reijn
© BrunoPress

Halina Reijn gaat haar eerste Amerikaanse thriller regisseren. Filmmaatschappij A24 koos haar om aan de thriller Bodies, Bodies, Bodies te werken.

Halina is ontzettend blij dat ze deze klus mag toevoegen aan haar CV. Op Twitter zegt ze: “Zooooo trots om aan dit doldwaze avontuur te beginnen.

Slasher film

Over het plot is nog weinig bekend, maar nieuwswebsite Deadline laat weten dat bronnen het omschrijven als een slasher film. De filmmaatschappij zelf zegt dat het “de Scream van deze generatie” wordt. Ook Twitteraars zijn enthousiast over de aankondiging.

Sterrencast

Dan hebben we het nog niet eens over de killercast. Onder anderen Pete Davidson, vooral bekend van Saturday Night Live, en Amandla Stenberg uit The Hate U Give schitteren in de film. Daarnaast speelt ook Maria Bakalova in de thriller. Je kent haar als de dochter van Borat.

Talent voor regisseren

Halina liet al eerder zien dat ze talent heeft voor regisseren. Haar eerste debuutfilm Instinct, met Carice van Houten en #HotJaffar Marwan Kenzari, werd ingestuurd als de Nederlandse Oscar-inzending voor beste buitenlandse film. Helaas viel het in de voorrondes af. Wie weet kan ze met Bodies, Bodies, Bodies nog een Oscar-inzending pakken?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: